woningbouw-bouwbedrijf

Wij vonden het heel fijn dat er steeds meegedacht werd en ideeën aangereikt werden. En als wij tijdens de bouw iets anders nog wouden, was dat geen probleem!

Ter Idzard- Wij zijn Mathijs (bedrijfsleider bij de Formido) en Jolanda (thuis kapster) de Vries. Samen hebben wij een zoon van 1.5 jaar en afgelopen 12 juni is onze dochter Elin geboren.

Ik (Mathijs) kom oorspronkelijk uit Ter Idzard, waar mijn ouders nu nog steeds wonen. Mijn vrouw Jolanda komt uit het dorpje dat naast Ter Idzard ligt, Oldeholtpade. We hebben 10 jaar in Wolvega samengewoond en onze droom was om later naar Ter Idzard te gaan.
De plannen hadden wij al jaren om op het stukje grond van mijn ouders een woning te laten bouwen. Terug naar een klein dorpje waar we opgegroeid zijn, landelijk wonen en de natuur om je heen.

Het proces naar de bouw toe verliep voorspoedig. Samen met Martijn Scheenstra hebben wij goed besproken wat we wilden. Na het gesprek was er al snel een voorlopig ontwerp van onze woning. Helaas paste dat model niet in het bestemmingsplan en werd afgewezen. Daarna hadden we andere model woning die qua indeling hetzelfde was en ook paste bij wat wij wouden. De tekening is vervolgens definitief gemaakt en weer ingediend. En deze werd in één keer goed gekeurd.

Tijdens de bouw was er veel overleg met Scheenstra en de timmermannen. Wij vonden het heel fijn dat er steeds meegedacht werd en ideeën aangereikt werden. En als wij tijdens de bouw iets anders nog wouden, was dat geen probleem! Aan het eind van de bouw wilden wij graag al beginnen met klussen, wat ook gewoon mogelijk was. Dit was erg prettig, aangezien wij op deze manier snel in de woning konden!

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Afgelopen week gestart met de nieuwbouw van een levensloopwoning. Een woning, met beneden ruime woonkamer, keuken, een slaapkamer, douche etc….

Ronald en Gerben zijn vandaag aan het uitzetten en bezig met de fundering. Achter deze woning wordt een stuk bijgebouwd….

Kees en Nico bouwen een woning in Nijeholtpade.  Begin februari 2016 zijn zij gestart met het metselwerk.

Dit jaar (2015) hebben wij 8 starterswoningen in de Lindewijk in Wolvega gerealiseerd. Dit was de tweede fase van 8…

Vandaag zijn wij gestart met het vervangen van kozijnen bij een woning in Weststellingwerf. Goitzen onze timmerman heeft het glas…

Deze week zijn wij weer bezig geweest met onderhoud/ renovatie van vakantiewoningen in Schoorl.

Bouwconcept wekt meer energie op dan het verbruikt Jan en Geraldina Abma ervaren het buitenleven binnen Jan en Geraldina Abma…