Juli 2016:

,Wat een mooie zorgwoning en wat een onderneming om het te plaatsen. Het is allemaal super gedaan”, zegt moeder Janneke Postma.
De woning werd donderdag onder veel belangstelling via een kraan in één dag geplaatst. Milou wil nu snel beginnen met de inrichting van haar zorgwoning. ,,Daarvoor heb ik al superleuke ideeën .Heerlijk dat het nu zover is”, aldus een enthousiaste Milou.

De zorgwoning is deze week geplaatst en gekoppeld aan het huis van de ouders van Milou in Heerenveen. Ze heeft haar eigen slaapkamer, douche en toilet. Alle deuren zijn automatisch te bedienen en via een intercom kan Milou snel communiceren met haar familie.

 

zorgwoning-kopen-friesland-bouwbedrijf-scheenstra   zorgwoning-kopen-bouwbedrijf-scheenstra-milou-blij

Wie is Milou en wat is er gebeurd: 
Milou is 14 jaar en liep in december een dwarslaesie op bij een val op het NK trampolinespringen. Ze verbleef met haar moeder Janneke  maandenlang in een tweepersoonskamer in revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht en is sinds eind mei weer thuis.
Scheenstra en het Hulpmiddelen Centrum werken samen en bouwen aan woonoplossingen. Bij Milou is er een plan gemaakt die past bij haar. De zorgwoning is voorzien van domotica en een tillift systeem. Fijn dat deze twee partijen zo op elkaar ingespeeld zijn!

 

zorgwoning-kopen-bouwbedrijf-scheenstra  zorgwoning-kopen-bouwbedrijf-scheenstra

zorgwoning-kopen                        zorgwoning-kopen-friesland-bouwbedrijf-scheenstra

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Vorige week hebben wij opdracht gekregen voor het bouwen van een zorgwoning voor Milou, 13 jaar uit Heerenveen. De zorgwoning wordt…

De eerste overnachting in de zorgwoning op Camping It Lege Midden is een feit! Meneer en mevrouw Kramer waren de…

Afgelopen zaterdag was een super geslaagde dag! De start van ‘zorgwoning on tour’. Ruim 1000 bezoekers hebben onze zorgwoning bezocht….

Bouwbedrijf Scheenstra bouwt speciaal voor de zorg flexibele zorgwoningen. Interesse? Kom langs bij onze model-zorgwoning bij u in de buurt!…

Los in de tuin of aan een woning: alles is mogelijk. Deze zorgwoning is drempelvrij en volledig rolstoeltoegankelijk. Wij hebben…

Momenteel bezig met de productie van een nieuwe zorgwoning. Binnenkort af te leveren op locatie.