agrarische bouw stallenbouw ligboxstallen paardenstallen

Agrarische bouw is een specialisme! Ligboxenstallen, jongveestallen, loodsen en werktuigbergingen. Wij kennen als geen ander de processen in de agrarische sector en kunnen daardoor goed met u meedenken en oplossingen aandragen. Met een toekomst gericht ontwerp, een open calculatie en een vaste bouwbegeleiding bouwen wij een nagenoeg onderhoudsvrije schuur of stal voor u. En garanderen wij na opdracht een strakke bouwplanning en tijdige oplevering.

Nieuwe Stallenbouw

Wilt u uw dieren grootbrengen in de meest optimale omstandigheden? Een ideale melkveestal houdt rekening met uw wensen, die van uw melkkoeien én van de omgeving. Een essentieel onderdeel van uw infrastructuur is de melkveestal. Met onze expertise en bouwervaring bouwen we graag samen met u uw ideale stal. Melkveestallen, rundveestallen, paardenstallen, varkenstallen, pluimveestallen of kalverstallen goed bouwen begint bij de basis.

Uitbreiding stal

Ruimte, licht en koe comfort zijn van enorm belang. Dit betekent dat de bouw er altijd op gericht is om de oude en de nieuwe stal als één stal te laten functioneren.

Loods

Een loods of bewaarplaats moet bovenal duurzaam en slijtagebestendig zijn. Wij helpen u graag aan een loods op maat die voldoet aan de eisen van vandaag.

Contact met Bouwbedrijf Scheenstra bv
Wilt u meer weten over agrarische bouw? Het realiseren van een nieuwe stal of uitbreiding? Neem dan gerust contact op met ons via 0561-612266 of per mail via info@scheenstrabv.nl.

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

“We hebben twee zoons en een dochter. Mijn vrouw en ik zitten met onze 2e zoon in de maatschap,” vertelt…

De spanten van de oude schuur gingen stuk, waardoor het dak steeds verder inzakte. Er moest actie komen om erger…

“Sinds maart 2021 woont Marlies bij mij en we wilden we er voor ons samen iets moois van maken”, vertelt…

Boer Wietse op grotere hoogte Wietse woont op deze boerderij sinds zijn 4e jaar. Neeltje daarentegen maakt haar entree op…

De geschiedenis van ons boeren­bedrijf begint in 1978 op een huurboerderij in Havelte. Door een ruilverkaveling verplaatst het bedrijf zich…

Momenteel is er volop actie bij de dierenkliniek aan de Stellingenweg te Oldeholtpade. Hier wordt een nieuw sportpaarden behandelcentrum gebouwd….

Bij familie De Wolff is team Kees volop bezig met de bouw van deze stal. Hieronder foto’s van dit mooie…

Volop actie: uitbreiding stal bij familie Van der Stouwe. Jelmer, Otto, Stefan volop bezig met deze uitbreiding. Hieronder actie foto’s…

De afgelopen maanden zijn wij volop bezig met een prachtig serrestal in Siegerswoude. De stal is 71 meter breed en…

Wij hebben veel ervaring in de agrarische sector en u spreekt bij ons met vakmensen zowel in de ontwerp- als…