Particuliere nieuwbouw en verbouw - Bouwbedrijf Scheenstra BV

Bouwbedrijf Scheenstra is een familiebedrijf met meer dan 148 jaar ervaring. We realiseren grote nieuwbouw als kleinere verbouw en renovatie projecten voor de particulier. Ons streven is altijd de beste kwaliteit bieden. Dat kan alleen in een optimaal samenspel tussen de opdrachtgever, leveranciers en onszelf. Bouwen doen we samen.

Nieuwbouw

Droomt u er ook van? Bouwen… en dan in 1x goed in de stijl volledig naar eigen smaak? Wij bouwen, ontwikkelen en denken graag met u mee. Een belangrijk punt in de oriëntatie fase is te bekijken wat uw wensen zijn, welke materialen u wilt gebruiken, wat de regelgeving zegt, om in een vrijblijvend gesprek zo stapsgewijs tot een plan te komen. Een vervolgstap kan een 3-D ontwerp zijn, zodat uw idee concreet zichtbaar wordt op papier. Op basis van uw budget en wensen ontvangt u een offerte die laat zien hoe wij een passende woning voor u ontwerpen en bouwen..

Ter inspiratie hebben we verschillende plattegronden van diverse type woningen in diverse stijlen. (goedkope vrijstaande woning, woonboerderij, levensloopwoning ect.). Wilt u graag t.z.t. eens van gedachten wisselen, laat het ons weten dan leggen we de ontwerpen eens voor u naast elkaar neer.

Verbouw

Is uw keuken toe aan een nieuwe uitstraling? Wilt u de badkamer vernieuwen? Of wilt u misschien meer licht in de woonkamer creëren door het plaatsen van  schuifpui of tuindeuren? Dit alles (en meer) voeren wij uit met zeer gemotiveerde medewerkers, die hun werk op een professionele en vakkundige wijze uitvoeren. Ook adviseren wij u in de huidige regelgeving en vergunningen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Laat u voorlichten en vraag vrijblijvende een offerte of adviesgesprek aan! Dan weet u direct wat het gaat kosten, hoe lang iets gaat duren en hoe het eind resultaat kan zijn.

Contact met Bouwbedrijf Scheenstra bv
Wilt u meer informatie over particuliere nieuwbouw of verbouw? Neem dan gerust contact op met ons via 0561-612266 of per mail via info@scheenstrabv.nl.

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.
Familie De Vries
Wij vonden het heel fijn dat er steeds meegedacht werd en ideeën aangereikt werden. En als wij tijdens de bouw iets anders nog wouden, was dat geen probleem!

Woning Bouwbedrijf Scheenstra.

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Scheenstra.2

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Scheenstra..

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Scheenstra .1

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Scheenstra...

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Scheenstra

Gerelateerd nieuws

In Ter Idzard bouwen we een nieuwe woning aan het bestaande pand. De woning is in prefab houtskeletbouw met natuurlijke…

Bij de familie Postma in Wolvega is de bestaande kapconstructie tot aan de verdiepingsvloer vervangen door een nieuwe bovenverdieping met…

In Oldeberkoop hebben we een prachtige aanbouw gerealiseerd. Houtske­letbouw met buitenom een stenen muur. De woning is uitgebreid met twee…

Bij de familie van Tintelen in Baars is de gevel gerenoveerd met nieuwe kozijnen. Het bestaande hout is verwijderd, nieuw…

“De bestaande aanbouw van familie de Groot in Grou hebben we vervangen,” vertelt Kees. “Er is een nieuwe houtskelet aanbouw,…

Johan Gras en zijn Poolse vrouw Gosia Domian wonen al een aantal jaren in Wolvega en bouwen samen met hulp…

Bouwbedrijf Scheenstra houdt zich ook bezig met het plaatsen van daken in aardbevingsgebied. Met de juiste bouwkennis van aardbevingsbestendige constructies….

“Mijn vriendin Leonie Kalis en ik hadden bedacht om, met de ruimte die we hadden, mooie boxen voor de paarden…

“Dat is wel één van de mooie dingen van dit prachtige pand uit 1900”, vertelt dhr. Andringa. “Na 50 jaar…

Kleiner maar fijn wonen Een ‘gewoon’ huis of appartement vergt meestal een hogere investering in aanschaf dan een Tiny House….