zakelijke bouw kantoorpanden kantoren Zakelijke nieuwbouw en verbouw

Onze dynamische bedrijf met ruim 148 jaar bouwervaring is ijzersterk in reguliere én uitdagende nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten. Heeft uw pand een opknapbeurt nodig of heeft u plannen voor een nieuw bedrijfspand/ het uitbreiden of verbouwen van uw huidige pand, dan vind u in ons de geschikte partij. Van klein- tot grootschalig, maar altijd met de focus op duurzaamheid, kwaliteit en natuurlijk de wensen van de opdrachtgever. Dus, inclusief ontwerp, installaties en inrichting.

Nieuwbouw

Groeit uw bedrijf? Ontstaat er structureel ruimte gebrek en is het tijd voor een nieuw gebouw? Wij denken en ontwerpen graag met u mee. Afgestemd op de functionele bedrijfsprocessen en aansluitend op de wensen omtrent veiligheid en duurzaamheid. Zowel kleine als grote opdrachtgevers kiezen voor Bouwbedrijf Scheenstra als het gaat om utiliteitsbouw.

Verbouw

Heeft u achterstallig onderhoud? Of wilt u een efficiëntere indeling in uw bedrijfspand? Ons team van vakmensen staan voor u klaar. We bouwen duurzaam en houden rekening met hoge isolatiegraad, warmte terugwinning en het gebruik van bufferruimten bij de in- en uitloop. Verbouwen is wellicht nog complexer dan nieuwbouw. Er moet goed rekening worden gehouden met de reeds bestaande situatie, met name voor de aanwezige constructie. Onze jarenlange kennis benutten we om ook úw verbouwing tot een geslaagde operatie te maken!

Bouwbedrijf Scheenstra is aangesloten bij Bouwgarant, het grootste keurmerk in de bouw. U bent er daardoor zeker van dat wij voldoen aan alle strenge eisen op het gebeid van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contact met Bouwbedrijf Scheenstra bv
Wilt u meer informatie over nieuwbouw of verbouw van uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact op met ons via 0561-612266 of per mail via info@scheenstrabv.nl.

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

“Het is precies geworden wat we wilden,” vertelt Folmer Andringa. Hij en zijn broer hebben het bedrijf FZ Organic Food…

Tijdens de bouwvak van 2019 heeft Scheenstra hard gewerkt aan de compleet nieuwe uitstraling van Restaurant Bruisss in Lenna. Het…

De Lenna flat is voor velen in de omgeving Wolvega een bekend gebouw of beter gezegd een bekende serviceflat. De…

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje aan de klant, de juiste uitstraling is cruciaal. Heeft uw pand een opknapbeurt nodig of…

Verbouwing bedrijfsreceptie  A.P. van den Berg in Heerenveen Op 30 augustus 2013 vierde A.P. van den Berg haar 45-jarig bestaan….