Hulpmiddelen in huis

Heeft u klusjes in huis of moet er iets gemonteerd worden maar weet u niet hoe of wie dat moet doen? Wij komen graag bij u thuis om u te helpen met advies en de uitvoering.

particulier - nieuw- en verbouw

Aanbouw / verbouw

Thuis voelen in je eigen huis, dat is waar het om draait! Door een aanbouw of verbouw kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Het verruimen van de bestaande woning biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een slaapkamer beneden, voorzien van douche en toilet.

Woningcheck

Is uw huidige woning geschikt voor uw zorgvraag? In overleg met u kijken onze deskundigen naar uw woonbehoeftes. We letten op praktische zaken als raamsluitingen op juiste hoogte voor iemand in een rolstoel, voldoende ruime beweegcirkels en brede deuren en kozijnen.

Kangoeroewoning

Apart en toch samen. Een kangoeroewoning is een woonvorm waarbij mensen die zorg nodig hebben toch zelfstandig kunnen wonen en deel kunnen uitmaken van het huishouden van een mantelzorger.

Levensloopwoning

Een woning waarin je vanaf jongs af aan al heerlijk in kunt wonen en die gericht is om ook later langer thuis te blijven wonen. Zodat ook op het moment dat u ouder wordt of om welke reden dan ook minder te been bent in deze levensloopwoning kunt blijven wonen.

Zorgwoning

Een complete wooneenheid die al binnen 25 dagen gereed is voor gebruik. De zorgwoning is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld mantelzorgers of mensen die zorg nodig hebben.

Introtekst home

Bouwbedrijf Scheenstra bv Bouwbedrijf Scheenstra bv is uw betrouwbare partner bij de realisatie van bouw- en verbouwplannen. Een bedrijf dat al voor meer dan 145 jaar in de familie zit. Onze standplaats is Ter Idzard (vlakbij Wolvega). Een duidelijk waarneembare ontwikkeling is dat steeds meer particulieren en bedrijven van elders de betrouwbaarheid en het vakmanschap…

Zorg

De veranderende wetgeving bepaalt dat ouderen en hulpbehoevenden langer thuis moeten blijven wonen, dit vraagt om een nieuwe kijk. Scheenstra biedt (woon)oplossingen die de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker maken.

stallenbouw

Agrarisch

Stallenbouw is ons vak en specialisme! Wij kennen als geen ander de processen in de agrarische sector en kunnen daardoor goed met u meedenken en oplossingen aandragen.